Politi bekræfter: Lig af spædbarn fundet gravet ned

16. oktober 2017 18:23 | Af: Matias Mortensen, mm@newsbreak.dk

Resterne af et spædbarn er mandag eftermiddag fundet nedgravet i Glostrup.

Video: Local Eyes

En gruppe bygningsarbejdere gjorde mandag eftermiddag omkring klokken 14 et uhyggeligt fund under arbejde ved en græsplæne i et boligområde på Brinken i Glostrup. Politiet har nu bekræftet den uhyggelige mistanke, som fik bygningsarbejderne til at kontakte politiet: Der er tale om resterne af et spædbarn.

Se flere videoer hos Local Eyes

– Undersøgelser på stedet viste, at der er tale om et spædbarn, som har været dødt i nogen tid og var gravet ned, skriver Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Politiet er massivt til stede ved findestedet, hvor et stort antal teknikere er i gang med undersøgelser. Der er sat et telt op over stedet, hvor barneliget lå nedgravet.

Spædbarnet har ligget nedgravet i jorden svøbt i en rød jakke eller trøje.

Der skal nu foretages ligsyn og obduktion, og sagen bliver efterforsket intensivt.

– Vi er på et meget tidligt stadie i efterforskningen, kender endnu ikke dødsårsagen og må derfor vente med at frigive flere detaljer. Har nogen en viden om et spændbarn, som er forsvundet, eller kan bidrage med oplysninger i øvrigt, så hører vi gerne fra dem, udtaler efterforskningsleder Ole Nielsen, Københavns Vestegns Politi, i pressemeddelelsen.

Vagtchef ved Københavns Politi udtalte tidligere på aftenen til Newsbreak.dk, at man ikke umiddelbart havde nogen sager om forsvundne børn i området, men efterforskere var i gang med at gennemgå gamle sager.

Københavns Vestegns Politi oplyser, at man ikke ønsker at komme med yderligere detaljer om sagen før tirsdag.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu