Politi: Bevæbnet morder-mistænkt på fri fod

28. februar 2012 13:30 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Politi: Bevæbnet morder-mistænkt på fri fod
Billede mangler

En yderst farlig kriminel formodes at være vendt tilbage til Danmark efter ophold i Libanon.
Det får nu Københavns Politi til at udsende billeder af den efterlyste, Mohamad Walid Hamadeh, der er mistænkt for et drabsforsøg i Alis Bageri den 5. juli 2011 og for et drab begået i Folehaven den 3. april 2011.
I tiden efter drabsforsøget i bageriet skulle den mistænkte ellers være rejst til Libanon ifølge politiets oplysninger, men nu tyder meget på, at han er vendt tilbage til Danmark.
“Vi har oplysninger, der indikerer, at Mohamad Walid Hamadeh igen er tilbage i Danmark og sandsynligvis befinder sig i Københavnsområdet. Vi betragter ham som farlig og formoder, at han er bevæbnet. Og vi er overbeviste om, at han vil gå langt for ikke at blive fanget,” siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen, Afdelingen for organiseret kriminalitet, Københavns Politi, i en pressemeddelelse.
“Vi håber på, at vi med denne efterlysning kan få et afgørende tip om, hvor Mohamad Walid Hamadeh befinder sig, for vi ser meget gerne, at han kommer bag lås og slå og kan blive retsforfulgt. Hvis nogen genkender den eftersøgte, så skal man ikke prøve at tilbageholde ham. I stedet skal man straks kontakte politiet på telefon 114,” understreger Steffen Thaaning Steffensen videre.
Mohamad Walid Hamadeh har tilknytning til bandemiljøet, og han er en del af “BROTHAS SOULJAS”, som holder til i Mjølnerparken.
Signalement: Mand, 21 år, udlænding, cirka 175 centimeter høj og spinkel af bygning. På seneste gerningstidspunkt havde han flipskæg på hagen. På venstre hånd har han (haft?) tatoveret MOHAMAD og på højre hånd BROTHAS.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu