ANNONCE

Politi: Denne bil blev brugt til at dræbe

8. september 2020 22:00 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet fremviser nu billeder af en Fiat Punto, der formodes at være blevet brugt til dræbende påkørsel af 24-årig cyklist.

I endnu et forsøg på at afklare, hvad der foregik, da en 24-årig mand på cykel blev påkørt af en bil ved Vestvolden nær Frederikssundsvej 365 i Brønshøj, fremviser Københavns Politi nu billeder af bilen. Den 24-årige blev efterfølgende fundet død.

Politiet har gennem hele forløbet – det skete fredag 27. marts omkring klokken 21.00 – haft den opfattelse, at cyklisten blev påkørt med vilje. En person er allerede varetægtsfængslet i sagen, men politiet mangler bilen.

“I forbindelse med efterforskningen efterlyser Københavns Politi den bil, der påkørte den 24-årige, og som efterfølgende kørte fra stedet ad Frederikssundsvej. Det drejer sig om en lys/sølvfarvet Fiat Punto årgang 2007. Bilen har sølvfarvede fælge/hjulkapsler og muligvis et skilt i forrudens venstre side”, står det i en pressemeddelelse udsendt tirsdag.

Københavns Politi vil meget gerne i kontakt med vidner, der har set en sådan bil omkring Frederikssundsvej 365 den 27. eller 28. marts 2020, eller personer som efterfølgende har set den. Politiet har en formodning om, at bilen er forsøgt bortskaffet efter påkørslen, men det er uvist, om det er lykkedes.

Cyklen, som den 24-årige kørte på, er rent faktisk også væk. Derfor offentliggør efterforskerne nu igen billeder af den. Det drejer sig om en blå el-damecykel af mærket Batavus.

Vidner har set personer på cykelstien nær gerningsstedet, der lørdag den 28. marts sidst på eftermiddagen har løftet cyklen op fra jorden og har kigget nærmere på den. Cyklen havde tydelige skader fra påkørslen. De personer, der efterfølgende har fjernet cyklen, bedes kontakte politiet. Omgående.

Hvis du ved noget om sagen, kontakt da Københavns Politi på telefonnummer 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu