Politi efterlyser mulig røver

29. januar 2013 12:32 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Politi efterlyser mulig røver
Billede mangler

Politiet på Fyn leder efter en mand, som muligvis havde planlagt at røve en bank eller en brugs i Skårup på Fyn mandag.

 

Manden blev opdaget af en forbipasserende kort før middag, da han på vej hen mod enten Svendborg Sparekasse på Stationsvej eller Brugsen på Østre Stationsvej trak en elefanthue ned over ansigtet.

Den forbipasserende, som efterfølgende kontaktede politiet, råbte efter den mistænkelige person, som forsøgte at flygte. Anmelderen fik dog indhentet ham på en sti, og de røg i totterne på hinanden.

Endnu en mand kom den mulige røver til undsætning og sparkede anmelderen i ansigtet, så den mistænkte slap fri. Sammen flygtede de to i en bordeauxrød VW Golf med en streamer i bagruden med teksten »Team S….« og et dobbelt udstødningsrør.

Politiet fandt efterfølgende en paintball-pistol i plastik, som man formoder, den mulige røver har tabt under sin flugt.

Den mistænkte beskrives som 20-25 år, 180 centimeter høj og slank af bygning. Han havde en kort mørk eller blå dynejakke på, grå joggingbukser og sorte sportssko på.

Hans makker, der slap væk sammen med ham, er ligeledes 20-25 år gammel, 185 centimeter høj og beskrives som en muskuløs bodybuildertype. Han har lyst hår, som er kort i siderne og længere på toppen og en stor fingerring i guld på højre hånd. Tøjet beskrives som en lys eller hvid striktrøje med hætte og lynlås, lyse cowboybukser og vinterstøvler af mærket Sorell med mørk gummibund og lyst læderskaft og forede med lammeskind.

Fyns Politi vil gerne tale med vidner, som så mændene forud før det mulige røveri.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu