Politi: Elev kan stå bag gasudslip

6. februar 2013 15:29 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Politi: Elev kan stå bag gasudslip
Billede mangler

Adnan Sehovic sad sammen med sine klassekammerater og var i fuld gang med biologiundervisningen på Langkær Gymnasium i Tilst ved Aarhus, da undervisningen onsdag klokken 12.55 blev afbrudt.

 

– Pludselig kommer der en pige løbende ind i klassen, og siger, vi skal forlade skolen. Vi tog vores ting og løb ud af en bagdør, siger Adnan Sehovic til TV 2 Østjylland.

Hele gymnasiet er blevet evakueret, og politiets teori er, at eleverne er blevet syge efter at have indåndet en form for gas.

Politiet og andre eksperter undersøger, hvad det er sket. Beredskabsstyrelsen er til stede og i færd med at undersøge en elevs tøj for at kunne fastslå, hvilken type gas der er tale om.

Østjyllands Politi vil ikke afvise, at en af gymnasiets elever står bag gasudslippet:

– Det er en af de teorier, vi arbejder ud fra, siger Mogens Brøndum, politikommissær ved Østjyllands Politi, til TV 2 Østjylland.

Han oplyser, at flere elever har kastet op og modtaget behandling ved gymnasiet, og at disse elever i løbet af kort tid samlet vil blive kørt til skadestuen ved Aarhus Universitetshospital på Nørrebrogade.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu