ANNONCE

Politi finder bil på hovedet på motorvej

12. december 2020 08:24 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Men politiet kunne ikke finde hverken fører eller passagerer

En bil, der vender på hovedet men hverken fører eller eventuelle passagerer, er til at finde.

Det var det problem Københavns Vestegns Politi natten til lørdag stod i, da en bil på Køge Bugt Motorvejen ved Brøndby Strand blev fundet liggende på taget i rabatten. Og det var faktisk en patruljebil, der klokken 02.45 natten til lørdag, kom forbi ulykkesstedet og undrede sig over bilen, som lå på hovedet.

Men der er endnu ikke styr på, hvordan den er havnet dér.

– Det er ikke meget jeg har på sagen, for vi finder bare bilen med bunden i vejret. Der var ingen personer i nærheden, siger vagtchef ved Københavns Vestegns Politi Lars Jørgensen til Newsbreak.dk.

Ikke meldt stjålet

Da politiet ikke kunne finde personer i nærheden – og da bilen ikke er meldt stjålet – blev en hundepatrulje tilkaldt for at søge i området. men det gav heller ikke resultater.

Nu vil politiet derfor lørdag formiddag tage kontakt til ejeren af bilen for at høre om det giver anledning til en god forklaring på, at bilen blev efterladt på hovedet i rabatten på motorvejen.

Bør kontakte politiet

Normalt er det god kutyme, hvis man kører galt, at man kontakter politiet.

– Det vil vi opfordre til. Man må meget gerne ringe og fortælle, hvad der er sket. Men der kan jo være årsager til, at man ikke gør det. det har vi talrige eksempler på, siger Lars Jørgensen, der dog afholder sig fra at spekulere ud i alverdens dunkle årsager til, at føreren af den uheldsramte bil ikke har ringet til politiet og fortalt om uheldet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu