ANNONCE

Politi: Hvem er denne mand?

15. april 2020 22:17 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Han er mistænkt for at stå bag et gaderøveri og røveri på en tankstation.

Københavns Vestegns Politi udsender nu billeder af en mand, der mistænkes for at stå bag et gaderøveri i Taastrup og røveri på en tankstation i Glostrup.

På Q8-tanken på Hovedvejen 67 i Glostrup truede manden en ekspedient med en saks til at aflevere et mindre kontantbeløb og stak af.

Røveriet på tankstationen skete den tirsdag den 3. september 2019 klokken 17.04, og Københavns Vestegns Politi sætter ham yderligere i forbindelse med et gaderøveri to timer tidligere i Taastrup.

Her blev en mand på Ingemannsvej også truet med en saks til at udlevere nogle ejendele af en gerningsmand med tilsvarende udseende.

Anden mand udelukket

Røverierne har siden været efterforsket, og politiet har haft mistanke til en anden mand, foretaget en række efterforskningsskridt og rejst sigtelse mod vedkommende. Efterfølgende er den pågældende imidlertid helt udelukket fra efterforskningen – men den fortsætter, og derfor beder Københavns Vestegns Politi nu offentligheden om hjælp til at identificere den mistænkte på fotos fra tankstationen:

– Vi håber, nogen genkender ham og kan sætte navn på ham eller ved, hvor han færdes – og det hører vi meget gerne om, siger politikommissær Andreas Mollerup.

Den mistænkte beskrives som en dansk mand, 175-190 cm høj, 25-35 år, spinkel til almindelig af bygning, med skægstubbe.

Han var iført en hvid/lys kasket, grå hættetrøje med lommer ved maven, mørke solbriller, knælange sorte træningsbukser, grå/sorte kondisko med hvid sål og en sort og rød rygsæk.

Kontakt Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefonnummer 43 86 14 48.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu