Politi i gang med stor eftersøgning: Leder efter mand der formentlig har dræbt sin kone

24. februar 2018 10:48 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Sydøstjyllands Politi leder med hjælp fra Forsvaret endnu en gang i Lillebælt efter den 63-årige efterlyste Bent Ovesen fra Kolding.

Lørdag er Sydøstjyllands Politi med hjælp fra Forsvaret endnu en gang i færd med at søge i Lillebælt efter den 63-årige efterlyste Bent Ovesen fra Kolding.

Politi arbejder fortsat ud fra en teori om, at Bent Ovesen efter drabet på sin 61-årige hustru, Aase Ovesen, formentligt den 26. oktober 2017, kørte sin bil i Lillebælt og derved druknede.

Aase blev fundet død 28. oktober i parrets hjem i Kolding, og siden da har politiet ledt efter Bent.

Eftersøgningen, der dækker et større område, gennemføres lørdag den 24. februar fra cirka klokken 5 lørdag morgen til søndag den 25. februar cirka klokken 8 af to af søværnets skibe, såkaldte minerydningsdroner af type MSD og type MSF samt dykkerhold.

Med disse skibe og det udstyr, de råder over, kan der søges på dybere vand, end det hidtil har været muligt.

Det er altså ikke nye oplysninger i sagen, der ligger til grund for weekendens søgning, men derimod muligheden for assistance fra Forsvaret.

Sydøstjyllands Politi håber meget at kunne sætte et endeligt punktum i denne sag med weekendens eftersøgning. Der er ikke yderligere oplysninger i sagen, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu