ANNONCE

Politi identificerer sandkasse-lig

9. august 2012 10:27 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Politi identificerer sandkasse-lig
Billede mangler

Det vakte stor opsigt, da liget af en kvinde onsdag morgen dukkede op i et boligområde i Randers – og det skyldtes ikke mindst, at den livløse krop blev fundet liggende i en sandkasse med hovedet nedad.
Politiet har nu identificeret kvinden og underrettet familien, og efterforskerne kan samtidigt sige, at det mistænkelige dødsfald formentligt ikke er så mistænkeligt igen.
– Indtil videre er vores konklusion, at der intet mistænkeligt er omkring dødsfaldet, siger politikommissær Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi til Ritzau.
Efter det ildevarslede fund rykkede politiet ud til boligområdet i Randers med betjente, kriminalteknikere og retsmedicinere, som arbejdede hele dagen på at fastslå kvindens dødsårsag.
Hurtigt kunne man konkludere, at der ikke var nogen ydre tegn på, at der lå noget kriminelt bag. Senere på dagen lykkedes det også at identificere den afdøde.
– Vi kan nu sige, at der er tale om en 37-årig kvinde fra Randers-området. Hun er blevet identificeret, og de pårørende er naturligvis underrettet, siger Mogens Brøndum.
Liget skal nu obduceres, så politiet kan fastslå dødsårsagen.
– Nu afventer vi resultatet af obduktionen, som bliver foretaget i løbet af formiddagen, siger politikommissæren fra Østjyllands Politi.
Politiet fik anmeldelsen om den livløse kvinde kort før klokken 9 onsdag morgen. Hun blev fundet ved Skelvangsvej i Randers.
/ritzau/

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu