Politi jager to mænd: Sexbrugte 18-årig pige i skov

10. oktober 2012 18:53 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Politi jager to mænd: Sexbrugte 18-årig pige i skov
Billede mangler

Politiet i Nordsjælland leder efter to gerningsmænd, der har sexmisbrugt en 18-årig pige ud i en skov i Hornsherred.
 
Misbruget fandt sted den 4. oktober omkring klokken 22.45. Men først tirsdag tog den 18-årige pige mod til sig og henvendte sig til politiet.
 
Den 18-årige pige stod den pågældende aften og ventede ved et busstoppested, da en bilist holdt ind til siden og tilbød hende et lift. Det sagde hun ja tak til. Men efter et stykke tid kørte manden ind på en sidevej. Her påstår manden, at bilen går i stå og da pigen går ud for at hjælpe med at lyse ned i bagagerummet springer der pludselig en mand ud fra bagagerummet.
Herefter tvinger de hende til ‘anden kønslig omgang’, mens de roser hendes krop.
 
– Den 18-årige er blevet lægeundersøgt og vi skal nu afhøre hende nærmere. Vi har besluttet at overdrage sagen til vores afdeling for personfarlig kriminalitet på grund af dens grovhed, siger politikommissær Klaus Madsen til eb.dk..
 
Bilisten beskrives som dansk, cirka 45 år, cirka 175 cm. høj, almindelig af bygning med lidt mave. Han har en ørering i venstre øre og var iført en hvid t-shirt og sort læderjakke.
 
Manden i bagagerummet signaliseres som 45-50 år, almindelig af bygning og har grålige skægstubbe. Han bar en blå arbejdsjakke, sorte cowboybukser og hvide, men meget beskidte Nike kondisko.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu