Politi jagter seriemorder: Frigiver denne video

18. november 2017 19:34 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Efter fire drab mener politiet nu, at der kan være tale om en serie-morder. Der er udlovet en dusør på knap en halv million kroner.

Video af den formodede serie-morder. Video: Tampa Police.

Fire personer er siden den 9. oktober blevet dræbt og nu frygter politiet, at der er tale om en seriemorder.

Derfor har Tampa Police i den amerikanske delstat Florida nu udsendt overvågningsbilleder, der viser en mand, som de meget gerne vil have fat i. Senest er den 60-årige Ronald Felton blevet myrdet tirsdag og igen var den mystiske person tilsyneladende i nærheden.

Der er ikke umiddelbart noget, der kæder de fire dræbte sammen – udover at de gik alene om aftenen. Ingen af dem er blevet røvet og de er alle blevet dræbt af skud.

– Alle er på stikkerne. Vi prøver at bevare et så normalt liv som muligt, siger 56-årige Michael Haynes, der bor i området til CNN.

Politichef ved Tampa Police, Brian Dugan, betragter personen på videoen som mistænkt i sagen:

– Nogen må vide, hvem denne person er. Vi har ikke brug for spekulationer, vi har ikke brug for profiler. Vi har brug for et navn, siger han.

Stor dussør

Politiet har udlovet en dusør på 91.000 dollar – lige knap en halv million kroner – for oplysninger, der kan føre til en anholdelse.

Ifølge politiet er der kommet signalement ind af manden. Det skulle dreje sig om en afroamerikansk mand på cirka 180 cm. Ifølge politiet er det sandsynligt, at han bor i området.

Den 22-årige Benjamin Mitchell var den første, der blev skudt og dræbt. Det skete den 9. oktober. Siden er Monica Hoffa på 30 år, Anthony Naiboa på 20 år og senest den 60-årige Ronald Felton blevet dræbt.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu