ANNONCE

Politi: Jeanett Rask fra Nørrebro kan være forsvundet frivilligt

15. februar 2012 07:47 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Politi: Jeanett Rask fra Nørrebro kan være forsvundet frivilligt
Billede mangler

Der er indtil videre intet, der ifølge politiet tyder på, at der ligger en kriminel handling bag den 48-årige Jeanett Rask forsvinden. På femte døg har hendes mand og to teenage-drenge på 13 og 18 år ikke hørt livstegn fra hende, men det betyder ikke, at der nødvendigvis er tilstødt Jeanett Rask noget.
 
Det mener Københavns Politi, der over for eb.dk ikke tillægger teorien om, at Jeanett Rask har taget sit eget liv, stor tiltro:
 
”På nuværende tidspunkt tror vi heller ikke, der ligger et strafbart forhold bag hendes forsvinden”, siger Youssef Lharrahi fra Station Bellahøj.
 
I stedet hælder politiet til den teori, at Jeanett Rask enten har fået et ildebefindende, været udsat for et andet uheld eller simpelthen har valgt helt frivilligt at sige farvel til det hele og forsvinde fra omverdenen.
 
Jeanett Rask har nemlig efterladt sin mobiltelefon hjemme i lejligheden på Ægirsvej. Hvad hun til gengæld ikke har efterladt, er hendes pas. I hvert fald kan hendes mand ikke finde det og derfor vil politiet ikke udelukke, at Jeanett Rask har haft brug for at sige farvel til Danmark – i hvert fald for et stykke tid.
 
”Det har vi set før”, lyder det fra politiet til eb.dk.
 
Politiet er i øjeblikket i fuld gang med at undersøge den efterladte mobil for at se, om man kan kortlægge Jeanett Rask færden i dagene opå til hendes forsvinden.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu