ANNONCE

Politiet lukker fest

8. november 2020 09:26 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk og Ritzau Info

En ejer af et sted, hvor der blev holdt fest, er sigtet for at bryde regler om at lukke klokken 22.00.

Politiet lukker fest
Flere personer blev sigtet og risikerer nu store bøder. Genrefoto.

Københavns Politi lukkede lørdag aften en fest, hvor 73 personer efterfølgende er blevet sigtet for brud på forsamlingsforbuddet.

Samtidig er stedets ejer blevet sigtet for overtrædelse af reglerne, fordi der var åbent og blev solgt alkohol efter klokken 22.00.

Det oplyser Københavns Politi på Twitter.

TV2 Nyhederne har talt med vicepolitiinspektør ved Københavns Politi, Rasmus Agerskov Schultz, om festen, og han fortæller, at der efter politiets opfattelse var tale om en privat fest, der var arrangeret på forhånd.

– Der var ikke kun tale om unge, som vi ellers har været efter. Det var et bredt spektrum af aldre samlet til festen, siger Rasmus Agerskov Schultz TV2 Nyhederne.

Til Ekstra Bladet oplyser Rasmus Agerskov Schultz, at stedets ejer blev taget på fersk gerning.

– Det er forargeligt, at man både som restauratør og festdeltager tilsyneladende ikke har forstået budskaberne om, at vi i samfundet skal hindre udbredelse af coronavirus, siger Rasmus Agerskov Schultz til Ekstra Bladet.

Bøder

Siden 26. oktober har forsamlingsforbuddet i Danmark været ti personer. Det udløser en bøde på 2500 kroner at bryde forsamlingsforbuddet.

For værtshuse, caféer eller barer, der bryder den regel, er bøden i første omgang 10.000 kroner.

Siden 19. september har barer, caféer og restauranter i hele landet skullet lukke klokken 22.00.

Forbuddet mod at sælge alkohol efter klokken 22.00 har været gældende siden 26. oktober, og for tiden er det faktisk sådan, at du end ikke kan købe alkohol i en butik efter klokken 22.00.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu