ANNONCE

Politi: Mand slog fem spædbørn ihjel

30. januar 2020 11:32 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Et pludselig DNA-gennembrud fik en uopklaret sag om massedrab genåbnet.

I 2007 fik en amerikansk fisker pludselig bid ud for Californiens kyst, og det han fandt var gruopvækkende. I en låst boks lå liget af et spædbarn og vægtblokke for at holde kapslen under vand.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Sagen indledte ikke overraskende en menneskejagt på forældrene – og ikke mindst drabsmanden. Sporet endte blindt. Siden da har sagen henlagt som uopklaret, men der er sket meget indenfor retsteknologi – ikke mindst hvad angår arbejdet med DNA.

På den måde lykkedes det så i oktober 2019, skriver CNN, at fastslå barnets identiet. Der var tale om Nikko Perez, født i november 1996. Han var ikke den eneste, lærte efterforskerne også.

– Desværre fandt vi også ud af, at Nikko ikke var enebarn. Vi lærte, at fire af hans søskende led samme skæbne, siger en rystet Tom Lopez, der er sherif i området Yolo County, til CNN.

I alt er det lykkes for politiet at finde frem til i hvert fald to lig, hvor af Nikkos er det ene. Foruden ham har efterforskerne fundet, at Kato (f.92), Mika (f.95), Nikko Lee (f.97) og Kato Krow(f.01) også blev slået ihjel inden deres sjette levemåned.

Nu er deres fælles far så blevet anholdt og sigtet for mordene. Han var i øvrigt ikke svær at finde for politiet – han sidder nemlig i fængsel.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu