ANNONCE

Politi med opfordring: Tjek din overvågning

2. april 2020 16:06 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Københavns Vestegns Politi leder efter indbrudstyve, der har hærgere i flere steder i Høje Taastrup.

Det er en lidt anderledes opfordring Københavns Vestegns Politi kommer med i en efterlysning af to indbrudstyve, der den seneste tid har slået til på flere adresser i Høje Taastrup.

Med efterlysningen følger nogle overvågningsbilleder, som politiet medgiver ikke er i bedste kvalitet, derfor håber de på, at det kan føre til, at andre borgere muligvis har fanget de to tyve på deres overvågning i bedre kvalitet.

Artiklen fortsætter efter videoen

Tjek din overvågning

I de seneste to uger har to indbrudstyve plaget områderne Højgårdstoften, Piletoften, Baunevej, Birkehegnet og Budstikken i den sydvestlige del af Høje Taastrup.

Politiet ligger inde med overvågningsbilleder af de to mænd, som de håber kan føre til en genkendelse af dem eller alternativt overvågningsbilleder i bedre kvalitet.

– Vi håber faktisk, at der er borgere, der har bedre billeder af dem. Derfor vil vi gerne opfordre borger på de omtalte vej, der måtte have overvågningsvideo af deres indkørsel, til at løbe overvågningsbillederne fra de sidste par dage igennem i tidsrummet fra midnat og til kl. 0600, for at tjekke om de mistænkte også har været inde på deres grund, siger lederen af Indbrudsgruppen, politikommissær Tue Lauenblad.

To indbrudstyve

Gerningsmand A beskrives som værende dansk af udseende, mellem 175 og 185 centimeter høj og almindelig af bygning. Han er muligt mellem 17 og 25 år gammel.

Han var iført mørk jakke, halsedisse, lyse sko med hvide såler og havde handsker på. Desuden bar han briller.

Gerningsmand B beskrives som værende dansk af udseende, mellem 175 og 185 centimeter høj og almindelige af bygning. Han er muligt mellem 17 og 25 år gammel.

Han var iført mørk jakke med hættetrøje trukket op over hovedet, mørke sko med hvide såler, og han bar også handsker. Han medbragte desuden et koben.

Hvis du har oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu