ANNONCE

Politi offentliggør billede af efterlyste unge

17. april 2020 08:30 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

De to personer, som politiet viser billede af, mistænkes for at have begået gaderøveri.

Midt- og Vestsjællands Politi ønsker hjælp fra offentligheden til at fastlægge identiteten på to personer, der mistænkes for et gaderøveri.

Det skete den 14. marts i år klokken 12.10, hvor en 18-årig mand blev frarøvet sin telefon foran Netto på Tølløsevej i Hvalsø på Midtsjælland.

Den 18-årige blev ifølge politiet udsat for et såkaldt halsgreb af den ene gerningsmand, hvorefter den anden gerningsmand vristede mobiltelefonen ud af hånden på offeret.

De to gerningsmænd løb derefter fra stedet mod en gangtunnel, som fører under sporene ved Hvalsø Station, hvor offeret indhentede dem og fik hevet telefonen ud af hånden på den ene gerningsmand.

Offeret blev i gangtunnellen igen udsat for kvælertag samt væltet ned på jorden og tildelt flere spark på kroppen og i hovedet. De to gerningsmænd lykkedes ikke med at få telefonen med sig, men løb i stedet op til Hvalsø Station, hvor vidner har set dem stige på toget i retning mod Holbæk/Kalundborg.

Midt- og Vestsjællands Politi har indtil nu forgæves forsøgt at identificere gerningsmændene på andre måder. Derfor offentliggør politiet nu billederne i håb om, at borgerne har kendskab til identiteten på de to mistænkte eller har oplysninger om, hvor de færdes.

Signalement

Den ene gerningsmand beskrives som: Ung mand på mellem 15 år og 17 år. Han har anden etnisk baggrund end dansk, er cirka 170-175 cm høj, spinkel til almindelig af bygning med mørkt hår. På gerningstidspunktet var han iført sort dunjakke med hvidt Ellesse-logo foran på brystet, spraglet halsedisse, blå cowboy-bukser samt sorte sko med hvide såler. Han medbragte desuden en mørk rygsæk.

Den anden gerningsmand beskrives som: Ung mand på mellem 16 år og 17 år. Han har ligeledes anden etnisk baggrund end dansk, er cirka 160-165 cm høj, spinkel af bygning med mørkt hår og et begyndende overskæg. Han var iført sort dunjakke samt sorte/mørke bukser og sorte sko.

Oplysninger i sagen kan gives til Midt- og Vestsjællands Politi på telefonnumrene 114 eller 4635 1448.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu