ANNONCE

Politi og Forsvaret massivt til stede

8. december 2020 12:47 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

I forbindelse med efterforskningen af en skudepisode 14. november er Fyns Politi massivt til stede i Vollsmose tirsdag. Forsvaret hjælper til.

Hvis du synes, der er lidt mere polititilstedeværelse i Vollsmose denne tirsdag, så har du givetvis ret.

I hvert fald har Fyns Politi annonceret, at det er massivt til stede i Odense-bydelen i forbindelse med efterforskning af en sag. Politiet får hjælp af Forsvaret, fremgår det af en pressemeddelelse.

“Aktionen betyder, at der både er efterforskere, hundepatruljer og beredskab i området, ligesom Fyns Politi har rekvireret assistance fra Forsvarets Advanced Search Capacity til at lede efter spor”, skriver politiet.

Fyns Politi kan ikke sige yderligere om aktionen, men det bekræftes dog, at den relaterer sig til en sag om skud afgivet 14. november i år. “Vi forventer at være færdige sidst på eftermiddagen, hvorefter der vil blive meldt yderligere ud”, skriver politiet.

Newsbreak.dk har modtaget billedmateriale fra Vollsmose, der tydeligt viser en intensiv efterforskning.

Ingen anholdt

Skudepisoden 14. november kan relateres direkte til en konflikt i den af og til plagede bydel. Blandt andet mener politiet, at der er sammenhæng mellem den episode og en tidligere episode, hvor en 31-årig uskyldig mand blev offeret.

Der blev løsnet skud lørdag 14. november omkring klokken 13.45, og flere personer var vidner hertil. Politiet oplyste til Newsbreak.dk, at der blev affyret omkring tre-fire skud ved den episode. Ingen blev ramt – ingen blev anholdt. Kort efter blev der indført en såkaldt visitationszone i Egeparken og omkringliggende områder i Vollsmose.

– Vi hverken kan eller vil acceptere, at der bliver anvendt skydevåben. Derfor trækker vi nu i bremsen og indfører både visitationszone og skærpet strafzone i Vollsmose og dele af Korsløkke.
Borgernes sikkerhed og tryghed er helt afgørende, sagde politidirektør Arne Gram fra Fyns Politi ved den lejlighed.

15. november oplyste politiet desuden, at skyderiet formodedes at have sammenhæng med en konflikt, der fra tid til anden blusser op mellem grupperinger i Vollsmose. Samtidig med skudafgivelserne har der været slagsmål mellem et større antal personer i Vollsmose.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu