ANNONCE

Politi på bar bund: 25-årig forsvundet i ugevis

3. februar 2020 13:03 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Nordjyllands Politi efterlyser fortsat henvendelser i sagen om 25-årige Karolis Grazulis' forsvinden.

Trods en offentlig efterlysning er Nordjyllands Politi ikke blevet klogere på, hvor 25-årige Karolis Grazulis, der har været ukontaktbar siden 9. januar 2020, befinder sig.

Det oplyser vicepolitiinspektør Niels Kronborg fra Nordjyllands Politi mandag til Newsbreak.dk.

Artiklen fortsætter under videoen

Den offentlige efterlysning 21. januar har i første omgang kun kastet ganske få henvendelser af sig, og ingen har endnu vist sig at være af afgørende betydning:

– Vi afventer, at der kommer noget. I mellemtiden følger vi op i forhold til de kontaktpersoner, vi har i hans netværk, siger Niels Kronborg.

Han understreger dog, at man ikke mistænker, at der skulle være sket den 25-årige noget.

Ligeledes har politiet, modsat i sagen om den 19-årige Nikolaos Isidoros Theodoridis, heller ikke afsat ressourcer til fysisk at søge efter Karolis Grazulis i området omkring Nørresundby, som han sidst er set i.

Sporløst forsvundet

Karolis Grazulis er fra Litauen, hvor hans familie også bor. Hverken de eller andre har hørt fra den 25-årige i snart fire uger:

– Familien i Litauen har ikke hørt fra ham, lige som en samboende ikke har haft kontakt til ham siden onsdag 8. januar 2020 klokken cirka 8. Derfor er vi interesseret i at vide, om han har det godt, har Niels Kronborg tidligere sagt i en pressemeddelelse.

Blandt andet har  efterforskning påvist, at den unge mand har haft sin færden i Nørresundby-området, hvor han bor, men siden hans forsvinden har politiets efterforskere ikke kunne få nogle sikre informationer om hans opholdssted.

– Derfor vil vi meget gerne høre fra borgere, der har observeret Karolis Grazulis eller som i øvrigt har andre oplysninger om, hvor han måtte befinde sig. Ring hellere til os en gang for meget end en for lidt, siger vicepolitiinspektør Niels Kronborg.

Nordjyllands Politi, der kan kontaktes på telefonnummer 114, har ingen yderligere informationer i sagen på nuværende tidspunkt, fremgår det af pressemeddelelsen.

Signalement:

– 25 år
– cirka 180 centimeter høj
– slank af bygning
– mellemblond kort hår
– blå øjne

Eftersøgte har muligvis forladt sin bopæl på en grøn cykel af ukendt mærke med lakafskallinger på stellet, ligesom han muligvis var iført en mørk grå Jack & Jones-vinterjakke med pelskrave.

I galleriet over artiklen kan du både se billeder af cyklen og jakken.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu