ANNONCE

Politi søger vidner: Væbnet bankrøveri mod Kongsted Sparekasse i Rønnede

20. januar 2012 16:36 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Politi søger vidner: Væbnet bankrøveri mod Kongsted Sparekasse i Rønnede
Billede mangler

Fire gerningsmænd lavede fredag morgen et væbnet røveri mod Kongsted Sparekasse på Dyssevej i Rønnede. Politiet mangler vidner.
 
De fire mænd, der stod bag det væbnede røveri, holdt en medarbejder op med en pistol, da denne ankom til Kongsted Sparekasse, der ligger på Dyssevej i Rønnede klokken cirka 8.50 fredag morgen.
 
Gerningsmændene truede sig adgang til sparekassen sammen med medarbejderen. Herefter blev flere medarbejdere bagbundet, og gerningsmændene skaffede sig adgang til boksanlægget, hvorfra der blev fjernet et større pengebeløb.
 
De fire gerningsmænd har opholdt sig i sparekassen i omkring en time, hvorefter de forlod stedet lidt efter kl. 10, hvor sparekassen skulle åbne.
 
Gerningsmændene forlod sparekassen kørende i en sort VW Passat stationcar eller en Skoda Octavia stationcar i ukendt retning. Vidner har set et tilsvarende køretøj holde ved en ubebygget grund på Grunderupvej i Kongsted i nærheden af Dyssevej. Bilen er set på stedet i dag i tidsrummet mellem kl. 8 og 9. 
 
Politiet søger vidner, der har opholdt sig i området ved Grunderupvej og Dyssevej i Kongsted i dag i tidsrummet mellem kl. 8 og kl. 8.50.
 
Samtidig er politiet meget interesseret i oplysninger fra vidner, der kan have bemærket røvernes bil (VW Passat stationcar eller Skoda Octavia stationcar) i området ved Kongsted Sparekasse i tiden fra kl. 8.50 til kl. ca. 10.10, hvor røverne forlod stedet. 
 
Der blev talt dansk i forbindelse med røveriet, men der er endnu ingen brugbare signalementer af de fire gerningsmænd. 
Har man oplysninger i forbindelse med sagen, kan man kontakte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på telefonnummer 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu