Politi: Stjerne købte falske piller før død

4. september 2019 22:49 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk og Ritzau Fokus

Rapperen Mac Miller døde sidste år af en overdosis. Ifølge myndighederne blev han solgt falske piller.

Politi: Stjerne købte falske piller før død
Mac Miller døde sidste år af en overdosis. Ifølge narkomyndighederne i USA var der muligvis urent trav med i spillet. (Arkivfoto) Foto: Bryan R. Smith/AFP

Det er lige godt et år siden, at den amerikanske superstjerne Mac Miller, der blev kendt for sin rapmusik, døde af en overdosis. Det var længe kendt, at Mac Miller kæmpede med problemer med misbrug og led af depression, men her godt ét år efter, der har sagen pludselig taget en drejning.

Det er nemlig komemt frem, at en ung mand i tyverne onsdag er blevet anholdt for at sælge rapperen Mac Miller falske stoffer, to dage før at rapperen døde af en overdosis.

Anholdensen er blot seneste udvikling i den omfattende efterforskning af rapperens dødsfald.

Indeholdt kraftfuldt stof

Ifølge det amerikanske narkopoliti, DEA, snød den unge mand rapperen, da han to dage før sin død henvendte sig for at få det smertestillende stof oxycodone.

Det er myndighedernes opfattelse, at Mac Miller fik nogle piller. Og de indeholdt også oxycodone. Men den nu anholdte mand fortalte ikke rapperen, at pillerne også indeholdt det kraftfulde smertestillende stof fentanyl.

To dage senere blev den 26-årige Mac Miller fundet i sit hjem i Los Angeles død af en overdosis. En obduktion viste, at han på det tidspunkt havde en kombination af fentanyl, kokain og alkohol i kroppen.

Den anholdte skal senere onsdag amerikansk tid stilles for en dommer.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu