Politi stopper eftersøgningen af danske Joey

2. august 2012 18:29 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Politi stopper eftersøgningen af danske Joey
Billede mangler

Svensk politi indstiller den omfattende eftersøgning af den 19-årige dansker, som forsvandt i det nordlige Sverige 25. juli.

 
Det oplyser politiet på et pressemøde i den svenske by Jokkmokk torsdag eftermiddag.
Politiet vil fortsat lede efter den 19-årige dansker, men langt fra i samme omfang, som det er set indtil videre. Fremadrettet vil politiet fortrinsvist reagere på henvendelser og tips.
Reddere har søgt efter den 19-årige danske vandrer fra Midtsjælland i knap otte døgn, men uden held. Det kan muligvis skyldes, at danskeren ligger under isen på en af de mange elve i området ved Ritsem, oplyste politiet tidligere torsdag.
Det er i fald den teori, som politiet arbejder med, da eftersøgningen med helikoptere, hunde og fjeldreddere ikke har givet noget resultat.
Grottespecialister blev derfor fløjet ind fra Kiruna-området for at søge efter danskeren torsdag morgen, men ligesom resten af eftersøgningen endte det uden det mindste spor af den 19-årige dansker.
Den efterlyste dansker har været forsvundet i ødemarken ved Norrbotten i otte døgn, efter han i sidste uge besluttede sig for at tage en tur til Allak-toppen
Imens blev hans kammerat tilbage ved lejren, og da den 19-årige ikke var vendt tilbage fem timer senere, blev kammeraten urolig og kontaktede politiet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu