ANNONCE

Politi: Truslerne mod 3F er meget grove

4. august 2012 11:52 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Politi: Truslerne mod 3F er meget grove
Billede mangler

Det er nogle meget alvorlige trusler, som 3F formand Poul Erik Skov Christensen, 3F i Vejle og trykkeriet Baskerville og Co i Vejle er blevet udsat for.
Sådan lyder vurderingen fra Sydøstjyllands Politi.
– Vi har iværksat en efterforskning og sat et hold, der arbejder med de anmeldelser, der er kommet ind til os, siger politiinspektør Karsten Hansen fra Sydøstjyllands Politi.
I et trusselsbrev, som først blev sendt til 3F i Vejle og siden til Poul Erik Skov Christensen privatadresse, truer den anonyme afsender med brandbomber og stenkast, hvis konflikten mellem Restaurant Vejlegården og 3F fortsætter.
Der bliver samtidig henvist til tidligere sager fra Vejle og Esbjerg, ligesom trykkeriet Baskerville og Co også “får en tur”, hvis de trykker flere “blade” for 3F.
Tidligere har 3F formanden også modtaget en e-mail med trusler og billeder af ham selv og sin familie med kors tegnet på og et anonymt telefonopkald.
– Vi vurderer de trusler og den retorik, der er kommet i de trusler, som meget grove, siger Karsten Hansen.
– De retter sig mod noget historisk, der er sket i lignende kampe, de retter sig også imod nogle familier og privatpersoner og privat bopæl. Det er absolut meget meget grove trusler, siger han.
Politiinspektøren vil af efterforskningsmæssige årsager ikke ind på, hvad politiet konkret gør eller hvilken form for beskyttelse, der bliver ydet til de implicerede parter.
Men politiet samarbejder om efterforskningen med både politiet i Nordsjælland – hvor 3F’s formand bor – og i København – hvor 3F’s hovedkvarter ligger, som har været udsat for et hackerangreb.
– Vi har tre politikredse, som har noget i gang. Det kører vi hver for sig, men vi har også et samarbejde, som bliver koordineret, siger Karsten Hansen.
Poul Erik Skov Christensen fortalte fredag på sin Facebook-profil, at det påvirker både ham selv og især hans kone og børn, at de bliver udsat for trusler.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu