ANNONCE

Politianmeldt for dårlig rengøring

30. december 2020 21:23 | Af: Massimo Grillo, ms@newsbreak.dk

En pita- og sandwichbager har ikke blot fået den sureste smiley, men er også meldt til politiet

Politianmeldt for dårlig rengøring
Dette er kategori 4 i smileyordningen og den sureste smiley, man kan få. Foto: Fødevarestyrelsen

Mr. Pita & Sandwich i Aarhus udråber sig selv som “Byens bedste takeaway” på hjemmesiden, men rengøringen er alt andet end den bedste.

Fødevarestyrelsen har netop meldt takeaway-spisestedet på Viborgvej i Aarhus til politiet.

I kontrolrapporten skriver styrelsen:

Virksomheden politianmeldes. Følgende er konstateret: Mangelfuld rengøring af lokaler. Der er sorte skimmellignende belægninger på gummilister i virksomhedens 3 skabskølere i hhv. salgsområde og produktionsområde. Der er desuden kraftigt spindelvæv over området, hvor der opbevares utildækket emballage. Ydermere er sorte belægninger og produktrester i opvaskeområdet”.

Ikke første gang

Det er ikke første gang, Mr. Pita & Sandwich får en alvorlig anmærkning af Fødevarestyrelsen. Så sent som i juni måned fik spisestedet en bøde på 5000 kroner. Da var den også gal med rengøringen.

Fødevarestyrelsen skriver da også i den seneste kontrolrapport fra 10. december:

-Virksomheden har fået anmærkninger for overtrædelser af fødevarelovgivningen på minimum tre ud af de seneste fire kontrolbesøg. Det giver Fødevarestyrelsen mulighed for at tage skærpede sanktioner i brug under visse forudsætninger.

Ejeren af Mr. Pita og Sandwich er ikke vendt tilbage på Newsbreak.dk’s henvendelse med muligheden for at kommentere Fødevarestyrelsens politianmeldelse. Men i kontrolrapporten fra 10. december skriver styrelsen, at virksomhedens bemærkninger var: “Det får vi styr på”.

Glade smileys

Mr. Pita & Sandwich høster dog også glade smileys. Ved det seneste kontrolbesøg var der således ingen anmærkninger til håndteringen af fødevarer, vedligeholdelse og virksomhedens egenkontrol.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu