ANNONCE

“Politibetjent” kom i politiets hænder

15. maj 2020 16:03 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

En aggressiv mand med politiudstyr opgav torsdag falsk navn i Aarhus.

Man skulle ellers tro, han kunne færdselsloven, den 33-årige mand, Østjyllands Politi torsdag eftermiddag stoppede for at køre over for gult i Aarhus C.

For i sin bil havde manden en kasket med politilogo på, en politi-keyhanger, nogle håndjern og nogle blå dioder, der var sat fast på bilens front.

Det, og meget mere, blev han sigtet for, skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

I første omgang gassede manden op, da han så politiet. Han kørte over for gult i krydset Sønder Allé/Fredensgade i det centrale Aarhus, hvorefter politiet fik standset bilen.

Her sad den 33-årige sammen med en 30-årig kvinde.

Betjentene sigtede den 33-årige mand bag rattet for at køre over for gult og bad ham oplyse navn og fødselsdato. Da patruljen slog dét cpr-nummer op, som han gav, tonede der et billede af en helt anden mand frem på betjentenes mobiltelefon. Bilisten blev derfor sigtet for at opgive falsk id til politiet og blev bedt om give sit rigtige navn. Den 33-årige forsøgte sig nu med et nyt falsk navn, men det blev også afsløret, og han fik derfor endnu en sigtelse.

Da betjentene bad manden gå ud af bilen, tog han to pas op af lommen, som han forsøgte at give til den kvindelige passager. Betjenten tog nu fat i manden for at anholde ham, men han gjorde kraftigt modstand. Samtidigt steg kvinden ud af bilen, gik helt tæt på betjentene og råbte af dem. Flere patruljer kom nu til, og det endte med, at både mand og kvinde blev lagt i håndjern.

Derudover blev han på grund af politieffekterne sigtet for at foregive at være politimyndighed. Derudover blev han sigtet for at forstyrre den offentlige orden, opgive falsk navn to gange og modsætte sig anholdelsen.

Kvinden blev sigtet for at forstyrre den offentlige orden, for at lægge hindringer i vejen for politiet og for at nægte at opgive sit navn.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu