ANNONCE

Betjent skyder varselsskud i boligkvarter

14. august 2020 07:09 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Ingen blev ramt.

Betjent skyder varselsskud i boligkvarter
Ingen blev ramt, da politiet afgav skud torsdag aften. Foto: Scanpix.

En betjent affyrede torsdag aften sin tjenestepistol skråt op i luften på en parkeringsplads i Stenbjergparken i Sønderborg. Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse..

Politiet havde klokken 20.45 modtaget anmeldelse om, at tre personer var blevet truet på livet på parkeringspladsen, og betjente kom hurtigt til stedet, klokken 20.52.

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser, at der opstod tumult, mens betjentene var ved at afhøre en af de involverede parter, da der kom adskillige personer til stedet og en gruppe personer rettede deres vrede mod politiet.

På et tidspunkt tog en person fat i en betjents tjenestepistol, og det var her, betjentens kollega afgav et varselsskud for at få personen til at lægge våbenet fra sig. Ingen blev ramt, da der blev skudt.

Politiet rykkede sidenhen ud i et større antal. Tre personer blev anholdt, og en af de anholdte kom lettere til skade. Vedkommende er indlagt. Det er ifølge politiet uvist, hvordan vedkommende kom til skade.

En betjent kom også til skade. Vedkommende er blevet behandlet på en skadestue.

Politiet oplyser, at der klokken 21.35 atter var roligt i området. Anklagemyndigheden skal fredag morgen vurdere, om nogen af de anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu