Politibil totalskadet i biljagt efter 14-årig

1. november 2012 06:26 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Politibil totalskadet i biljagt efter 14-årig
Billede mangler

Politiet ved hvem han er men fangede ham ikke og står derfor magtesløse.

En heftig politijagt på en formodet 14-årig dreng i en stjålet BMW gennem befærdede gader i Slagelse endte med at patruljevognen blev totalskadet. Den stjålne BMW – og den 14-årige – slap væk.

– Vi havde hørt om bilen hele dagen, hvor den havde ligget og kørt råddent, men klokken 16.24 får vi så kontakt med den ved Vester Ringgade i Slagelse, siger politiets vagtchef til BT og fortsætter:
– Han kører rigtig stærkt. På et tidspunkt kører han ind på et torv, hvor der er udendørsrestauranter og kun en vej ud. Vi prøver at lukke ham inde, men pludselig bakker han direkte ind i en politibil og smutter afsted igen, siger politiets vagtchef.

Biljagten fortsatte mere og mere vildt.
– Han har kørt så vildt, at vi vælger at stoppe ham ved at køre ind i ham bagfra. Uheldigvis ender politibilen som totalskadet, mens den sorte bil vender 180 grader i sammenstødet og kører bort, siger vagtchefen.

Selvom den sorte BMW også blev skadet kunne den køre derfra. Både bil og den formodede 14-årige forsvandt. Men da politifolk har genkendt ham som en dreng fra lokalområdet, fik man senere fat i ham.

– Han siger, det ikke er ham – men det er vi nu ret sikre på, lyder det fra politiet, der ikke har lyst til at gætte på, hvorfor en dreng i konfirmationsalderen kørte rundt i en bil, der tilmed var stjålet, siger vagtchefen til BT.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu