ANNONCE

Politiet advarer: Det skal du aldrig gøre

5. august 2019 10:46 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Skanderborg Festival er så småt begyndt, det betyder, at Sydøstjyllands Politi kommer med en anbefaling af, hvad der er gode festivalmanerer.

Søndag blev hegnet til en af Skanderborg Festivals teltpladser Kærligheden åbnet. Efterfølgende er campingområdet åbnet. Det betyder, at der allerede nu er flere tusind, der har indtaget festivalsæson og dens mange drikkevarer.

Og i opløbet til, at festivalpladsen åbner onsdag, kommer Sydøstjyllands Politi med en anbefaling til, hvordan du skal agere bedst muligt på Danmarks Smukkeste Festival, som Skanderborg Festivalen går under.

55.000 ekstra indbyggere

Der er helt sikkert noget at se til for Sydøstjyllands Politi i disse festivaldage. De får nemlig 55.000 ekstra indbyggere, der helst skulle enes bedst muligt.

Sydøstjyllands Politi er derfor ude og forklare, at de er ekstra opmærksomme på trafikken omkring festivalpladsen samt sikkerheden på og omkring festivalen. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Politiet vil derfor være til stede på festivalen foruden politikredsens daglige beredskab.

Gode råd

Desuden kommer Sydøstjyllands Politi med en mængde gode råd, så alle de nye indbyggere klare festivalbesøget med færrest problemer.

Råddene rummer alt fra indkøb af billetten til, hvad man skal holde fra at putte i lommerne eller tasken, hvis man gerne vil være på festivalen ugen ud.

Du kan læse om de gode råd i galleriet ovenfor.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu