Politiet advarer efter flere voldsomme uheld på motorveje

12. februar 2018 14:39 | Af: Matias Mortensen, mm@newsbreak.dk

Der er glatte veje i det sønderjyske, og det har givet en række uheld.

Mandag har glatte veje ført til en række uheld i Syd- og Sønderjylland. Video: Local Eyes

– Der ER glat derude.

Det slår vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Nikolaj Hølmkjær efter politikredsen tre gange på nogle få timer er rykket ud til uheld på motorveje.

Se flere videoer hos Local Eyes

Ved alle tre uheld har glatte veje været en del af årsagen. Derfor kan vagtchefen kraftigt opfordre bilister til at være påpasselige.

– Man skal virkelig passe på, siger Nikolaj Hølmkjær.

e

Det første uheld skete, da en personbil påkørte et autoværn på E20 Esbjergmotorvejen ved Bramming. En person kom lettere til skade og et sor på motorvejen måtte spærres.

– Det skyldtes glat føre, fortæller vagtchefen.

Lægebil var på stedet

Klokken 13.07 gik det så galt på E45 Sønderjyske Motorvej mellem Haderslev og Vojens. Her er en person bragt på hospitalet efter et uheld. Vagtchefen har endnu ingen oplysninger om, hvor alvorligt personen er kommet til skade. Det er en bil, der simpelt hen bare skrider ud, da den kommer kørende. Der kommer en lægebil kørende bagefter som den næste bil, og den begynder så behandlingen med det samme, fortæller Nikolaj Hølmkjær.

Motorvejen var i en periode spærret, men der er nu åbnet igen.

Til gengæld har et uheld ved 14-tiden spærret første vognbane i nordgående retning mellem rastepladsen Ulstrup og frakørsel 69 Haderslev S.

– Der er en bil, der kører lidt langsommere på grund af glat føre, og det er den en bil bagved, der ikke gør, som kører op bag i den, siger Nikolaj Hølmkjær.

Umiddelbart er ingen personer kommet til skade ved dette uheld, men bilerne holder og spærrer for trafikken i højre spor.

 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu