ANNONCE

Politiet advarer mod mand: Tro ham ikke!

1. april 2020 13:06 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Flere har tilsyneladende troet på ham.

Politiet advarer mod mand: Tro ham ikke!
Svindleren slog til på en parkeringsplads. Genrefoto.

Østjyllands Politi advarer i døgnrapporten for kredsen mod, at en svindler huserer i Aarhus, og at vedkommende formentlig har snydt mere end én borger.

En af sagerne gik ud over en 24-årig mand, der torsdag i sidste uge blev narret på en måde, der får politiet til at tro, at svindleren er den samme mand, man tidligere har fået anmeldelser om.

Artiklen fortsætter under videoen. 

Den 24-årige blev kontaktet af en ukendt mand, der sagde, at han havde ventet i to timer på den parkeringsplads, de to befandt sig på.

Manden fortalte den 24-årige, at han ventede på Falck, fordi hans bil var brudt sammen, og han var på vej til Aarhus Universitetshospital for at se sin far, der netop var afgået ved døden. Manden havde derfor brug for penge for at komme derhen.

Den 24-årige ville gerne hjælpe, så de to gik sammen til en hæveautomat, hvor den 24-årige hævede 600 kroner, han gav svindleren.

De to mødtes igen tilfældigt dagen efter. Manden gik en tur med sin familie, og da han blev konfronteret af den 24-årige, nægtede han ethvert kendskab til episoden.

“Vi har igennem den sidste tid modtaget mange anmeldelser fra folk, som enten er blevet snydt eller forsøgt snydt af en mand med lignende signalement og under påskud af at skulle bruge penge til at besøge syge eller afdøde forældre,” skriver politiet i døgnrapporten.

Svindleren har følgende signalement: 

– 45-50 år gammel
– 165-171 centimeter høj
– Almindelig af kropsbygning
– Hvid hud og sort, kort hår
– Talte dansk med accent
– Iført jeans, løbesko og mørkegrå dunjakke

Politiet advarer om, at man giver penge til fremmede, og politiet håber, at de bliver kontaktet på 114 af borgere, hvis de oplever noget lignende.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu