Politiet advarer mod veltalende mand: Tag ikke kontakt til ham

19. november 2017 13:26 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Flere gange er den - formodes det - samme mand set rundt om i Østjylland.

En ægte jyde er ikke bleg for et knaldtilbud, men det gamle ordsprog, der foreskriver, at “hvor der handles, der spildes” passer desværre alt for godt på netop ét godt tilbud, en mand i øjeblikket turnérer Østjylland med.

Politiet har således flere gange advaret mod manden, der beskrives som særdeles veltalende og desuden er set i en hvid bil af mærket Mercedes. Den dyre stil.

Manden, der beskrives som italiensk forretningsmand – med anførselstegn omkring – kommer ifølge ham selv direkte fra en modemesse, hvor det ikke er lykkedes ham at afsætte alle sine fine og dyre jakkesæt.

1000 kroner stykket

Inden den forretningsdrivende skal hjem til Danmark, vil han simpelthen så gerne af med sine jakkesæt, så derfor står han rundt omkring, hvor flere mennesker samles, og tilbyder disse jakkesæt til en favorabel pris. 1000 kroner stykket, og hvad siger du så?

Problemet er bare, at tøjet er af elendig kvalitet, og de er på ingen måde hverken pengene eller tiden værd. Den eneste, der vinder noget på den konto, er “italieneren”.

Selv om han prøver at lokke folk til en hurtig handel, fordi han skal tilbage til støvlelandet, har han tilsyneladende ikke haft synderlig travlt, oplyser Østjyllands Politi.

Over alt

For få dage siden blev han set foran Silvan på Blomstervej i Tilst og senere blev han set på Viby Torv, hvor han også forsøgte at sælge sine uduelige jakkesæt.

Politiet oplyser desuden, at samme trick og – formentlig – samme mand er flere gange tidligere set i Østjyllands politikreds, hvorfor turen hjem til mamas kødgryder synes at være af en lavere prioritet end at svindle danskere for hårdt tjente penge.

Politiet fik de mange henvendelser fra nervøse og – heldigvis – spekulative borgere torsdag og advarede første gang fredag. Allerede lørdag var den gal igen.

Newsbreak.dk har søndag ikke haft held til at træffe Østjyllands Politi for yderligere kommentarer til den mystiske sælger.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu