ANNONCE

Politiet advarer om mulig børnelokker

15. december 2018 10:40 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Hos politiet er man ganske sikre på, at der er tale om én børnelokker.

Politiet advarer om mulig børnelokker
Manden lokker med slik.

Ledere på tre skoler på Fyn er de seneste dage blevet orienteret om, at der huserer en mulig børnelokker i deres lokalområder. Det skriver Fyens.dk.

Der er tale om områderne Allested-Vejle, Holluf Pile og Bogense. Alle tre steder er børn i denne uge blevet antastet af en mand, der ville have dem med sig.

Fyens.dk har talt med Fyns Politi, hvor man er ret overbeviste om, at der er tale om én og samme mand.

– Vi har tre episoder, som vi har mistanke om hænger sammen. At vi tror, der er en rød tråd, skyldes dels, at vi har episoder så tæt på hinanden, og at der i de to tilfælde er blevet tilbudt slik, og så er det ud fra et signalement af en gerningsmand, siger politikommissær ved Fyns Politi, Carsten Dichmann, som dog ikke på nuværende tidspunkt ønsker at oplyse yderligere om den mulige gerningsmand.

Elever orienteret

Eleverne på Brobyskolernes afdeling i Allested-Vejle blev fredag orienteret om, at en 10-årig dreng torsdag eftermiddag blev forsøgt lokket til at gå med en fremmed mand.

– Vi har skrevet ud til alle forældre og orienteret dem om, at der har været en episode. Til morgensamlingen på skolen i Allested-Vejle blev eleverne også orienteret. Så har vi været i dialog med Fyns Politi, om der var andet, vi skulle gøre, og de så gerne, at vi også orienterede eleverne her i Brobyværk, siger skoleleder Søren Hiller til Fyens.dk.

Manden er 50-55 år gammel, og Fyens.dk skriver, at politiet tager sagen meget alvorligt. Forældre i lokalområderne bør derfor tage en snak med deres børn om, hvad man skal gøre, hvis en fremmed vil have en til at følge med.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu