Politiet afblæser sprængning ved islamkritikers hjem og Zoo

5. februar 2013 16:14 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Politiet afblæser sprængning ved islamkritikers hjem og Zoo
Billede mangler

Politiet afblæser nu den sprængning, som tidligere blev varslet på Frederiksberg i København i kølvandet på skyderiet mod Trykkefrihedsselskabets formand, Lars Hedegaard. Det skriver bt.dk. Mediefolk blev bedt om at fjerne sig fra et område af Zoologisk Have, fordi en genstand muligvis skal sprænges. Og samme forberedelser skete ved Hedegaards hjem på Pelargonievej, mens politiet gjorde klar til sprængning. Men det er ikke længere aktuelt, oplyser politiet til bt.dks folk på stedet.

 

I forbindelse med flugten havde gerningsmændene, der forsøgte at dræbe islamkritiske Lars Hedegaard, muligvis efterladt en bombe, ligesom, politiet formodede, det var tilfældet under deres flugt gennem Zoologisk Have, hvor de blandt andet løb gennem flodheste-huset.

Ved tirsdagens skudepisode på Pelargonievej i Lars Hedegaards hjem blev der affyret skud mod ham, men det første skud gik forbi. Derefter forsøgte gerningsmanden at affyre endnu et skud, men pistolen gik i baglås, og det har muligvis reddet Hedegaards liv.

Hærens sprængningseksperter har været i området omkring Zoo i noget tid, og der er ikke blevet taget chancer med pakken, der skulle have været afleveret til Hedegaard. Alligevel er det efter overvejelser dog ikke fundet nødvendigt at sprænge den.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu