Politiet afslører: Vi har anholdt mand mistænkt for økseoverfald

20. februar 2018 06:23 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Manden blev anholdt mandag aften.

Den mand, der siden lørdag har været efterlyst, mistænkt for et groft overfald med en økse, er blevet anholdt. Det oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Manden er sigtet for drabsforsøget i Birkerød, hvor et 19-årigt par blev overfaldet med en økse.

Han er også sigtet for et bankrøveri i Ringsted mandag, hvor en knivbevæbnet mand truede sig til at få udleveret kontanter i en Danske Bank.

DR Nyheder skriver, at manden blev anholdt på et hotel i København. Nordsjællands Politi skriver i pressemeddelelsen, at manden fremstilles i grundlovsforhør i retten i Lyngby tirsdag, 20. februar.

Tæt samarbejde

Nordsjællands Politi skriver i pressemeddelelsen, at aktionen er sket efter et koordineret samarbejde mellem Sjællands politikredse og Rigspolitiet.

Newsbreak.dk omtalte mandag, hvordan blandt andet bilister i Sydsjælland og Lolland-Falsters Politikreds oplevede, at der ved Halskov-Knudshoved foregik en politiaktion.

Økseoverfaldet fandt sted lørdag aften, og ifølge politiet var der tale om et umotiveret overfald, hvor det 19-årige par blev overfaldet og slået flere gange med en økse. De er begge uden for livsfare.

Det væbnede røveri fandt sted mandag i Ringsted. Bankrøveren proppede de stjålne penge i en Netto-pose og stak så af i ukendt retning.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu