Politiet afslører video af dræbt kærestepar

23. juli 2019 12:47 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Det canadiske politi har brug for hjælp fra offentligheden, hvis de skal komme til bunds i efterforskningen af drabet på australske Lucas Fowler og Chynna Deese.

Video: Canadisk Politi

Canadisk politi deler nu video fra en tankstation, som det australske par, der søndag blev fundet dræbt i en vejkant i Canada, besøgte den 13. juli. I den forbindelse håber politiet på, at flere der har været i området henvender sig.

Desuden efterlyser canadisk politi også en mand, som andre vidner har set Lucas Fowler snakke med dagen efter besøget på tankstationen.

Overvågningsvideo

23-årige Lucas Fowler og 24-årige Chynna Deese blev fundet dræbt i vejkanten i den canadiske stat British Columbia.

Parret havde planer om at rejse rundt i staten i Lucas Fowlers blå Chevrolet, som også blev fundet i nærheden af, hvor ligene af det australske kærestepar blev fundet.

Royal Canadian Mounted Police frigiver nu overvågningsvideo fra parrets besøg på en tankstation lørdag den 13. juli.

Politiet håber på, at det kan få flere til at henvende sig, som har set parret enten på tankstationen eller på vejene omkring tankstationen.

Videoen viser et glad par, der omfavner hinanden. Mens de også foretager praktiske ting, som at fylde benzin på bilen og vasket vinduerne.

Efterlyser mand

Desuden efterlyser Royal Canadian Mounted Police også en mand, som er tale med Lucas Fowler dagen efter – den 14. juli – parrets besøg på tankstationen.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Politiet håber på, at de kan få henvendelser fra nogle, som ved, hvem manden er – eller som har set ham tale med Lucas Fowler.

Desuden oplyser politiet i pressemeddelelsen, at de fortsat taler med personer, der har talt, set eller mødt parret. Politiet analyserer retsmedicinske og digitale spor samtidig med at de tjekker en masse overvågningsvideo igennem.

Dræbt af skud

Da den forfærdelige nyhed blev offentligt kendt søndag, var der en formodning om, at parret var blevet skudt.

Det kan canadisk politi nu bekræfte er tilfældet.

I pressemeddelelsen oplyser politiet endvidere, at Lucas Fowlers familie er ankommet til British Columbia, men Chynna Deeses familie ikke har intentioner om at rejse til Canada, men de bliver opdateret på sagen løbende.

Det forventes, at familien til den dræbte Lucas Fowler vil kommentere den tragiske hændelse i pressen inden for de følgende dage.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu