Politiet anholder 17 skyldnere under dynen

9. marts 2012 10:57 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Politiet anholder 17 skyldnere under dynen
Billede mangler

Klokken 04.00 i nat indledte Fyns Politi en natteaktion rettet mod en række personer, som er eftersøgt af Fogedretten.
Aktionen varede frem til klokken 09.45 og resulterede i, at i alt 17 skyldnere blev anholdt på diverse adresser i Odense Kommune, fortæller vicepolitikommissær Kenneth Taanquist ved Fyns Politi til Newspaq.
Politiet gik i første omgang efter omkring 50 personer, men Kenneth Taanguist er tilfreds med nattens fangst, som han betegner som en succes.
“Der kommer til stor ulejlighed for mange folk, for man skal jo noget andet om morgenen; man skal måske på arbejde, man skal have sendt børnene i skole. Men folk ved jo godt, at vi leder efter dem og på et eller andet tidspunkt rammer dem, hvis de ikke får lavet en aftale og får det ud af verden,” siger Kenneth Taanquist.
Kenneth Taanquist opfordrer folk til selv at melde sig, når de eftersøges af fogedretten, hvis de vil undgå et besøg af politiet midt om natten. Det er nemlig ikke første gang, Fyns Politi vælger at tage skyldnere på sengen, og det bliver formodentlig heller ikke sidste gang.
“Vi holder løbende aktioner, hvor vi tager ud og leder efter dem, der er eftersøgt, om natten, og i denne her omgang har vi så været lidt flere, end vi plejer at være, og har fået lidt flere anholdte, end vi plejer.”
Selvom nattebesøget var en ubehagelig overraskelse, fulgte alle de anholdte med uden problemer.
“Det er jo langt hen ad vejen ganske almindelige mennesker, som på en eller anden måde har et mellemværende med nogen, som de skylder nogle penge, så det plejer ikke at være nogle, der er de store problemer med,” siger Kenneth Taanquist til Newspaq.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu