ANNONCE

Nye anholdelser i brutal drabssag

23. september 2020 22:20 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

To mænd anholdt i drabssag.

Nye anholdelser i brutal drabssag
Den 31-årige blev fundet død på gaden foran sit hjem i Gundsømagle. Foto: Local Eyes

Nye anholdelser i drabssag, meddeler Midt- og Vestsjællands Politi onsdag aften. I løbet af eftermiddagen er yderligere to personer blevet anholdt, og de mistænkes at have spillet en rolle i drabet på den 31-årige Jonas Drewsen.

Se video hos Local Eyes

Han blev dræbt ved sin bolig i Gundsømagle nord for Roskilde i torsdags. Lørdag blev en 25-årig mand varetægtsfængslet sigtet for at have været involveret i drabssagen, der ifølge lokalt medie kan have været udsprunget af en hash-handel.

I en pressemeddelelse onsdag aften skriver politiet, at “den intensive efterforskning i sagen har ført politiet på sporet af to unge mænd, der begge blev anholdt sent i eftermiddag som mistænkte for at have en rolle i overfaldet på den 31-årige. De vil i løbet af onsdag aften blive afhørt til sagen og om deres roller i den forbindelse”.

Jonas Drewsen blev torsdag klokken 22.46 fundet alvorligt kvæstet på gaden nær sit hjem i Stoustræde. Han døde senere af sine kvæstelser, der ifølge politiet stammer fra knivstik. Selve overfaldet er sandsynligvis sket i den 31-åriges bolig.

– Nu skal vi have de to anholdte afhørt om deres rolle i sagen, og vi regner med at fremstille dem i grundlovsforhør i morgen, siger politikommissær Kim Løvkvist, der leder efterforskningen, onsdag aften til Ritzau. Han siger, der ikke umiddelbart er flere anholdelser undervejs.

SN.dk har i flere artikler skrevet om sagen, og mediet – der er lokalt – har antydet, at der altså var tale om et drab med baggrund i en handel med hash. Mediet skriver også, at den 25-årige, der allerede er fængslet, i januar 2018 blev idømt fængsel i tre år og 10 måneder for et spektakulært rambuktyveri i Nykøbing Sjælland.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu