Politiet beder om hjælp efter tre uopklarede røverier

13. marts 2018 18:21 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Fra politiets side har man valgt at efterlyse en mand.

I november 2017 begik den samme mand formentlig tre røverier i henholdsvis Buddinge og Søborg. Det mener man hos Københavns Vestegns Politi, men efter måneders frugtesløs efterforskning vælger man nu at bede offentligheden om hjælp.

Det sker i en pressemeddelelse, hvori man kan læse, at manden har truet sig til at få udleveret varer i 7-Eleven på Buddinge Station, i en Fakta på Søborg Hovedgade og i en kiosk på Søborg Hovedgade.

Pressemeddelelsen meddeler intet om, hvorvidt manden var bevæbnet under de tre røverier, og det fremgår heller ikke, hvornår de tre røverier er begået.

De manglende oplysninger gør, at offentligheden må støtte sig til de billeder, der er udsendt af manden, hvis han skal identificeres, samt følgende signalement:

– 25-35 år gammel
– Mellemøstlig af udseende
– 175-185 centimeter høj
– Almindelig af bygning
– Var ved røverierne iført mørk kasket med et “w”på fronten, en stor mørk jakke med hætte og pelskrave samt mørke bukser.

De offentliggjorte billeder kan man se nærmere på i galleriet til denne artikel. Genkender man manden på billederne, bedes man kontakte Københavns Vestegns Politi på 114.

Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra politiet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu