ANNONCE

Politiet beder offentligheden om hjælp

19. november 2020 13:55 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

To personer er døde. En tredje er indlagt.

Politiet beder offentligheden om hjælp
To personer har mistet livet i forbindelse med sagen. Foto: Presse-fotos.dk/Scanpix

Befolkningen må hjælpe, hvis de kan, med at opklare en sag, der har kostet to mennesker livet og sendt en tredje på hospitalet efter en skudepisode på Nørre Alle i Kalundborg. Midt- og Vestsjællands Politi skriver i en pressemeddelelse, at man håber på borgernes hjælp til opklaringen.

Ønsker man at mødes med politiet, kan man tage forbi Nørre Alle tæt ved supermarkedet Meny, hvor politiet torsdag og fredag fra 14.00 til 19.00 vil være til stede med den mobile politistation.

Politiet er i området “i håb om at få kontakt til personer, der færdes ved supermarkedet, og som kunne have oplysninger til politiet om personerne, der er involveret i skudsagen,” skriver politiet i pressemeddelelsen.

To døde

Skudepisoden fandt sted tirsdag aften klokken 18.12. Tre personer blev her ramt af skud. Alle er de først i 20’erne, og fra Storkøbenhavn. To af dem døde, og en tredje er indlagt på sygehus til behandling. Han er i stabil tilstand.

Politiet har efterforsket sagen siden tirsdag aften, og man har blandt andet ledt efter forskellige former for spor i området ved Meny på Nørre Alle i Kalundborg.

– Politiet er meget glade for forskellige henvendelser med oplysninger, som allerede har givet anledning til mindre politiaktioner i går onsdag. Dog forestår der fortsat et større efterforskningsarbejde for at finde frem til den eller de personer, der står bag skyderiet, udtaler vicepolitiinspektør Jacob Olsen som leder af efterforskningen.

“Oplysninger i sagen kan også gives til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448, via nærmeste politi på tlf. 114 eller via politiets hjemmeside under menupunktet ‘Tip politiet,'” skriver politiet i pressemeddelelsen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu