ANNONCE

Politiet bekræfter: Dansk stjerne tiltalt for seksuelt overgreb

5. august 2019 18:27 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Ritzau Info

Thorbjørn Olesen skal 21. august møde op i retten i London, fordi han er tiltalt for seksuelt overgreb.

Politiet bekræfter: Dansk stjerne tiltalt for seksuelt overgreb
Thorbjørn Olesen er havnet i en kedelig sag om muligt seksuelt overgreb. (Arkivfoto) Foto: Christopher Hanewinckel/Scanpix

Den danske golfspiller Thorbjørn Olesen er tiltalt for at have begået seksuelt overgreb og vold på et fly fra USA til England, og han skal møde op i retten i London 21. august.

Det oplyser Metropolitan Police Service, politiet i London, i en mail til Jyllands-Posten.

– Thorbjørn Olesen er desuden tiltalt for at have været fuld om bord på flyet, hvilket er ulovligt, da det kan være til fare for sikkerheden, skriver Jyllands-Posten.

Den 29-årige golfspiller blev anholdt mandag 29. juli i London-lufthavnen Heathrow, da han ankom med et British Airways-fly fra USA.

Politiet ventede ved gaten, da flyet ankom, og Olesen blev straks anholdt og derefter kørt direkte til afhøring, skriver Jyllands-Posten.

Han blev senere løsladt, men nu er der per brev rejst tiltale imod danskeren, der er bosiddende i London. Han skal møde op ved Uxbridge Magistrates’ Court i London om 16 dage.

– Det var chokerende opførsel. Det var måske, hvad man kunne forvente på et billig afgang, men ikke på første klasse hos British Airways, er en kilde, der var ombord på flyet, citeret for i britiske The Sun.

Ritzau har forsøgt at indhente en kommentar fra Thorbjørn Olesen, men indtil videre uden held. Newsbreak.dk har via et dansk kommunikationsbureau modtaget følgende skriftlige udtalelse fra Thorbjørn Olesens advokat Paul Morris:

– Thorbjørn har samarbejdet fuldt ud med politiet i forbindelse med deres efterforskning, men han kan desværre ikke udtale sig om sagen, før den er behandlet i det engelske retssystem.

Det har heller ikke være muligt for Ritzau at få en kommentar fra det danske sportsmanagement-firma f-reklame, der repræsenterer Thorbjørn Olesen.

Olesen er aktuelt nummer 62 på verdensranglisten i golf.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu