ANNONCE

Politiet bekræfter efterforskning: Gerningssted undersøgt

4. december 2018 10:34 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Sydøstjyllands Politi vil af flere årsager ikke uddybe sagen.

Både Østjyllands Brandvæsen og hundepatrulje fra Sydøstjyllands Politi var mandag aften til stede ved det kommunale renholdningsselskab RenoSyd i Skanderborg. Interessen var fokuseret om et grønt areal bag de store bygninger på Norgesvej.

Nu bekræfter politiet, at der er igangsat en efterforskning, men det er begrænset, hvad der bliver meldt ud om sagen, der har en ret personlig karakter.

I flere timer var politiet til stede i området, og hunde ledte efter spor. Newsbreak.dks fotograf på stedet kunne berette om stor aktivitet, men det lykkedes aldrig for os at få kontakt til politikredsen mandag.

Gennem en pressemeddelelse skriver Sydøstjyllands Politi nu, at der mandag blev indgivet en anmeldelse, der handler om en eventuel seksuel krænkelse vedrørende to elever fra en skole i Skanderborg. Det fremgår ikke, hvilken skole der er tale om.

“I den anledning har politiet indledt en efterforskning og herunder lavet gerningsstedsundersøgelse på det angivne gerningssted”, begrunder politiet sin tilstedeværelse med.

Den megen tilbageholdenhed med oplysninger i sagen begrundes med hensyn til de involverede parters unge alder og øvrige omstændigheder i sagen. Politiet vil således heller ikke oplyse noget yderligere end, at efterforskningen for nuværende er i gang.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu