Politiet bekræfter: Giftulykke skyldtes selvmord

31. januar 2013 15:00 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Politiet bekræfter: Giftulykke skyldtes  selvmord
Arkivfoto: Colourbox

Syd- og Sønderjyllands Politi bekræfter, at den 46-årige mand, der onsdag aften blev fundet i sin bil med en spand med farlige kemikalier, begik selvmord. Det skriver jv.dk, der erfarer, at manden kort inden episoden skrev et afskedsbrev på Facebook.

 

En forbipasserende mand fandt den 46-årige siddende i sin bil i en plantage ved Padborg kort før klokken 22 onsdag aften. Den forbipasserende blev selv skidt tilpas og indlagt på sygehuset i Flensborg. Ifølge politiet er han i bedring og uden for livsfare.

To betjente blev også indlagt efter at have indåndet de giftige dampe. De er udskrevet igen. Ifølge de første meldinger var flere redningsfolk efterfølgende utilpasse, men det skulle ifølge politiet dog ikke være rigtigt.

Det har tidligere været fremme, at manden ville tage sit liv med hydrogensulfid, men nu viser det sig, at det var en blanding af flere forskellige farlige kemikalier, der har dannet giftige gasser.

Manden i bilen blev fundet på en plantage ved Lejrvejen i Frøslev. Det meste af natten var et stort område, inklusiv den nærliggende motorvejsafkørsel, spærret, mens området blev sikret og renset for farlige stoffer.

Tysk politi fortæller i en pressemeddelelse, at personen, der fandt den døde, måtte afklædes og vaskes, inden han kunne lukkes ind på sygehuset i Flensborg. Samme tur måtte redningsmandskabet, der havde været i kontakt med ham, igennem.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu