Politiet bekræfter: Tip om forsvundne Steffen ledte til stor eftersøgning

6. december 2018 20:09 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Østjyllands Politi og Marinehjemmeværnet har hele eftermiddagen og aftenen ledt efter et 'objekt' i vandet ud for Aarhus.

I jagten på den forsvundne Steffen Dam Jensen kommer der mange tips ind, men en video og et billede tidligere i dag fik politiets opmærksomhed.

Østjyllands Politi igangsatte en større efterforskning ved Den Permanente. Det forklarer vagtchefen ved Østjyllands Politi, Peter Hunniche, til Newsbreak.dk.

– Vi får en henvendelse omkring middagstid, hvor der er en borger, der ser noget ude i vandet. Det er et eller andet udefinerbar objekt. Vi ved ikke om det er en person, skygge i vandet eller en person, så vi satte en eftersøgning igang, siger Peter Hunniche.

Politiet foretog en visuel søgning, som senere blev overtaget af Marinehjemmeværnet, der blandt andet bruger sonar. Men nu er eftersøgningen altså indstillet.

– Her for ganske kort tid siden har vi taget beslutningen om at indstille søgningen, da vi ikke kunne finde noget, siger Peter Hunniche.

Et ‘håndgribelig’ tip

I en tid med en forsvunden mand, der modtager politiet mange tips, som de forfølger. Men i sagen ved Den Permanente har politiet vurderet, at det var en større eftersøgning værd.

– Den her var så håndgribelig en henvendelse, at vi prøvede at foretage en eftersøgning. Vi søgte efter bedste evne, men det er altså ikke lykkedes at finde noget, uddyber vagtchefen til Newsbreak.dk.

Ifølge Stiften.dk var pårørende til Steffen Dam Jensen til stede på havnen i Aarhus for at overvære eftersøgningen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu