Politiet beslaglægger 13 kilo hash på Christiania

11. april 2013 15:06 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Politiet beslaglægger 13 kilo hash på Christiania
Billede mangler

Før de fleste christianitter formentlig var kommet ud af dynerne, var politiet allerede i gang med en ransagning af kælderen under Tinghuset på Christiania torsdag morgen. Det skete efter et tip om, at en større mængde hash blev opbevaret på stedet, og det viste sig at holde stik.

 

»Vi havde fået et tip og for at undgå ballade, foretog vi ransagningen af kælderen ved 6-tiden torsdag morgen og sluttede klokken 7.15. Ved ransagningen fandt vi i alt 13,3 kilo hash,« siger Steffen Th. Steffensen, politikommissær hos Københavns Politi, til Berlingske Nyhedsbureau.

Ingen blev anholdt i forbindelse med fundet af de mange kilo hash, men politiet kunne undervejs anholde i alt fem personer, som stod på gaden ved Tinghuset.

»Vores betjente mødte nogle personer på gaden, som smed poser med joints i de her båltønder, som flere står og varmer sig ved. Fire blev anholdt for det og for at have nogle joints på sig, men alle er blevet løsladt igen. Derudover har vi anholdt en nepaleser for at arbejde ulovligt i Danmark, og han er fortsat i vores varetægt,« siger Steffen Th. Steffensen.

Han fortæller, at målet for den tidlige aktion mod Tinghuset var en decideret tømning af kælderen, og at der derfor heller ikke umiddelbart er nogen eftersøgte i sagen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu