ANNONCE

Politiet beslaglægger flere dyre biler

23. marts 2021 17:07 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Otte mennesker er anholdt i en omfattende sag

Politiet beslaglægger flere dyre biler
Politiet har beslaglagt biler flere steder på Sjælland tirsdag. Foto: Local Eyes.

Mere end 30 biler er i dag blevet beslaglagt i en omfattende politiaktion på tværs af samtlige politikredse på Sjælland. Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Ifølge politiet er der tale om dyre luksusbiler, der er blevet stjålet og klonet. En bil bliver klonet ved, at den får et stelnummer fra en lignende bil i udlandet og en forfalsket registreringsattest. Det skriver Finans.dk.

Se video hos Local Eyes. 

På den måde kan bilen køre rundt som et nyt, og på papiret, lovligt køretøj, og i dag mener politiet altså at have sat en stopper for et større svindelnummer, hvor otte mand er blevet anholdt.

Flere anholdelser kan komme

Sagen har været undervejs i et stykke tid, hvor de otte anholdte, mænd i alderen 23 til 43 år, er blevet efterforsket, og hvor politiet har afdækket, hvor og hvordan bilerne er blevet klonet.

I forbindelse med dagens aktion har politiet ransaget mere end 20 steder på Sjælland og altså anholdt otte personer og beslaglagt mere end 30 biler.

Dagens aktion er gennemført i samarbejde mellem Skattestyrelsen og Særlig Efterforskning Øst (SEØ).

– Vi står stadig over for en del efterforskning i sagen, hvor vi blandt andet samarbejder med Skattestyrelsen for at afdække omfanget af svindlen med de klonede luksusbiler. Derfor forventer vi at beslaglægge flere biler, ligesom vi heller ikke kan udelukke flere anholdelser i den kommende tid, siger ledende politiinspektør og leder af Særindsatsenheden i Københavns Politi, i pressemeddelelsen.

 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu