Politiet bruger twitter under Distortion

31. maj 2012 06:15 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Politiet bruger twitter under Distortion
Billede mangler

Twitter afprøves som et tryghedsskabende politimæssigt redskab under den københavnske gadefestival Distortion i disse dage .
 
I går, onsdag, begyndte Distortion-festivalen i København. Samtidig begynder Københavns Politi at afprøve det sociale medie twitter som redskab til at nå beboere og festival-deltagere med hurtig og direkte information.
 
– Vi har ikke sat snævre rammer op for den rent politi-operative brug af twitter. Vi vil prøve mediet af og lære af erfaringerne. Men på forhånd vurderer vi, at twitter er en oplagt mulighed for os til at få især yngre mennesker i tale. Så vi vil både tweete fra Politigården og fra Station City, siger vicepolitidirektør Mogens Kjærgaard Møller.
 
Det er hensigten, at Københavns Politi løbende gennem Distortion vil benytte twitter – både til gode råd om, hvordan man bedst kan bære sin taske i menneskemylderet eller til at bede festdeltagerne om at holde øje med savnede personer.
 
– Vi ser twitter som en effektivt redskab til at nå de mange unge mennesker under Distortion. Hvis vi ved hjælp af twitter kan give festivaldeltagerne nyttige anvisninger og gode råd, så håber vi, at vi kan være med til at skabe rammerne for en god fest, der er sikker og tryg for både deltagere og beboere, siger vicepolitiinspektør Peter Dahl, der er ansvarlig for Københavns Politis indsats under Distortion.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu