Politiet deler frygtelig video: Her slår Mark sin kæreste bevidstløs

17. marts 2017 06:23 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En britisk mand har netop fået en stor straf for handlinger i videoen. Politiet håber at sætte skærpet fokus på problemet.

Video: Birmingham Police

Mark Power på 37 fra den engelske storby Birmingham har for ganske nylig modtaget en straf på 10 og et halvt år bag lås og slå. Dommen har han fået på grund af hændelserne som videoen over artiklen viser.

Politiet i Birmingham har – med kvindens velsignelse – delt overvågningsvideoen på sin Facebook-profil med det formål at sætte fokus på brutal vold i hjemmet. Overfaldet i videoen fandt sted i december sidste år, og politiet oplyser, at det blev alarmeret om et voldsomt skænderi mellem parret, der boede i et byggeri med flere andre.

Ved ankomsten blev den 47-årige kvinde fundet bevidstløs på gulvet. Mark Power havde trukket hende i håret gennem boligen, slået hende flere gange og smidt hende ned ad trappen. Betjentene måtte bruge deres fysik for at holde Mark Power fra at trampe på kæresten, da han blev anholdt.

9. marts blev han så tildelt sin straf, efter at have indrømmet sin skyld dagen før. Politiet offentliggjorde videoen i samme ombæring i et forsøg på at udbrede kendskab til, hvor man kan få hjælp, hvis man er udsat for noget lignende samt for at sætte fokus på det brutale problem, der er vold i hjemmet.

Beth Spence fra politiet udtaler i en pressemeddelelse, at hun håber, den lange straf hjælper den 47-årige til at komme sig over det brutale overfald.

– Hun led brud på sit bækken, øjenhule og bagsiden af ​​hovedet og fik flere blå mærker, en splittet læbe og flere ødelagte tænder. Hun fortsætter med at komme sig efter sine prøvelser, udtaler Beth Spence.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu