ANNONCE

Skaffer præsten sig af med liget her?

7. januar 2021 13:17 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet vil gerne høre fra vidner, der kan hjælpe med oplysninger.

På nyligt offentliggjorte fotos kan man se drabssigtede Thomas Gotthard skille sig af med en blå fodertønde og en sækkevogn på Frederikssund Genbrugsplads, Strandvangen 17 i Frederikssund.

I en pressemeddelelse udsendt af Nordsjællands Politi kan man læse, at tønde og sækkevogn har relevans for sagen om Maria From Jakobsens forsvinden, omend politiet ikke kommer nærmere ind på hvilken.

Maria From Jakobsen forsvandt den 26. oktober 2020. Hun er ikke blevet fundet igen trods flere eftersøgninger, siden hun formelt blev efterlyst af politiet den 29. oktober.

Nordsjællands Politi behandler hendes forsvinden som en drabssag, og Thomas Gotthard er sigtet i sagen.

Søger oplysninger

I den senest udsendte pressemeddelelse skriver politiet, at Thomas Gotthard kørte til og fra genbrugspladsen i en grå Suzuki Baleno med registreringsnummer CH 78 908.

Sækkevognen er af mærket “Garden.” Den har gråt stel, røde hjul og røde håndtag. Politiet beder personer, der har set Thomas Gotthard med sækkevognen i perioden fra den 1. november til den 6. november om at ringe 1-1-4 eller på anden vis kontakte politiet.

Politiet prøver også at fremskaffe flere oplysninger om tønden. I den forbindelse vil politiet gerne i kontakt med personer, der har solgt en fodertønde til Thomas Gotthard, eller som på anden vis kan hjælpe med viden om den drabssigtedes besiddelse af en sådan tønde.

Ifølge politiet regner man med, at tønden er på cirka 60 liter, og at den har en højde på 60-70 centimeter.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu