Politiet efterforsker voldsomt røveri

31. januar 2019 17:30 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Pistoler og peberspray banede vejen for røvere.

Politiet efterforsker voldsomt røveri
Politiet efterforsker et voldsomt røveri. Foto: Colourbox

Hos Nordsjællands Politi er man netop nu igang med en stor efterforskning efter et væbnet røveri mod en guldsmed på Nærumvænge Torv, hvor to mænd truede forretningens ejere og en medarbejder.

Røveriet blev begået tirsdag aften 29. januar klokken 18.03. De to mænd begik røveriet, da de kort før lukketid fik adgang til forretningen ved at skubbe den ene ejer. Den 60-årige mand, der er den ene ejer væltede ned over et skilt, mens røverne inde i forretningen brugte brugte en peberspray på manden. Men det slutter ikke her.

Røverne trak dernæst en pistol og truede den 60-årige ejer, forretningens anden ejer og en medarbejder, som var til stede i butikken. Hernæst begyndte den ene gerningsmand at smadre flere smykkemontrer og proppe smykkerne i en blå pose. Herefter flygtede de to gerningsmænd – i hvad man mener er en mørk bil, potentielt en stationcar.

Stærke observationer

De to ejere og den ansatte har alle givet gode beskrivelser, samtidig med at Nordsjællands Politi har talt med flere vidner, som har hjulpet med sagen.

Den ene gerningsmand beskrives som mand, cirka 190 centimeter høj, samt bred og kraftig af bygning. Han var under røveriet iført en mørk anorak/jakke med grøn hætte og en sort elefanthue. Manden havde herudover jeans på og muligvis vinterstøvler, samt grå handsker.  Manden talte almindelig dansk uden accent. Herudover havde han en sort skuldertaske over højre skulder, en peberspray og en pistol.

Den anden gerningsmand var cirka 175 centimeter høj, almindelig af bygning, iført en camouflagemønstret jakke og en sort elefanthue. Derudover havde han sorte bukser og sorte sko med hvide snørebånd på, men også grå handsker. Manden medbragte en hammer og en blå pose.

Hvis man har oplysninger i sagen, så hører Nordsjællands Politi gerne fra vidner på telefonnummer 114.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu