ANNONCE

Politiet efterlyser ejer af stort beløb

1. december 2020 14:14 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Pengene blev fundet af nogle unge, der til at starte med traf et rigtigt dårligt valg.

Politiet efterlyser ejer af stort beløb
Der er tale om et beløb over 15.000 kroner. Genrefoto.

Tre unge mennesker fandt i Hobro midtby mandag den 16. november et større kontantbeløb. Nu prøver politiet at finde ud af, hvem der mangler pengene.

Det hænder, at politiet bliver kontaktet af en borger, der har fundet et større kontantbeløb, og som gerne vil indlevere pengene. Det var ikke tilfældet her. Det skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

– Vores forebyggelsessektion modtog oplysninger om, at nogle unge mennesker i Hobro havde lidt flere penge mellem hænderne, end hvad normalt er for unge. Så de satte gang i en efterforskning sammen med kommunens SSP-medarbejdere og fandt frem til to drenge på 13 og 14 år samt en pige på 14 år, som var kommet i besiddelse af mange penge, siger politikommissær Mikkel Brügmann fra politiets sagscenter i Himmerland, i pressemeddelelsen.

Afhørt

De tre unge blev nu afhørt sammen med deres forældre. De fortalte, at de havde fundet en tegnebog med et større kontant beløb i Hobro midtby mandag den 16. november. De tog pengene fra pungen, fordelte dem mellem sig og lagde tegnebogen tilbage.

– Og her vil vi gerne benytte lejligheden til at slå fast, at det ikke er en heldig beslutning. Under normale omstændigheder vil der i sådan en sag være tale om ulovlig omgang med hittegods, men fordi de tre unge er under den kriminelle lavalder, vil de ikke blive straffet for forseelsen, siger Mikkel Brügmann i pressemeddelelsen.

Hvem savner pengene?

Politiet prøver nu at finde ud af, hvem der er pengenes ejer.

– Pengene er nu på Hobro Politistation, og vi efterlyser nu naturligvis ejeren. Vi vil ikke oplyse det præcise beløb, for vi vil selvfølgelig stille nogle kontrolspørgsmål til de personer, der måtte henvende sig. Men det er et beløb over 15.000 kroner, siger Mikkel Brügmann i pressemeddelelsen.

Hvis man savner pengene eller ved, hvem der gør, bedes man kontakte Nordjyllands Politi på 1-1-4 eller på Hobro Politistation i ekspeditionens åbningstid.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu