ANNONCE

Politiet efterlyste farlig røver med pistol

5. juli 2019 15:04 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

En ung mand har fredag begået røveri mod et Spar-supermarked i Birkerød.

Opdatering:

Nordsjællands Politi har klokken 15.34 anholdt den formodede gerningsmand til røveriet i dag, fredag, klokken 12.12 mod SPAR på Nørrevang i Birkerød. Den anholdte er en 24-årig mand.

Nordsjællands Politi formoder, at det er den samme mand, som også står bag et røveri mod Marbæk Købmanden på Marbækvej i Frederikssund. Dette røveri blev begået i dag, fredag, klokken 15.00.

Ved begge røverier truede manden personalet i forretningerne med pistol. Nordsjællands Politi ønsker ikke at oplyse størrelsen på udbyttet ved røverierne.

Efter røveriet i Birkerød udsendte Nordsjællands Politi et signalement og billede af manden. Flere borgere henvendte sig kort tid efter til politiet med oplysninger om, hvem manden kunne være.

Den 24-årige blev anholdt, da han sammen med en formodet medgerningsmand kørte i bil ad Kirkebakken i Veksø.

Original artikel:

Nordsjællands Politi efterlyser fredag en ung mand, der med en pistol har begået røveri mod en Spar-forretning på Nørrevang i Birkerød nord for København.

Røveriet skete fredag klokken 12.12. Ved røveriet truede manden personalet i forretningen med pistolen.

Han beskrives som 20-27 år gammel. Han har en stor tatovering på højre side af halsen og var iført sorte bukser, grå hættetrøje, sorte sko med hvid kant og et par sorte solbriller.

Et billede af manden kan findes i galleriet over artiklen.

Politiet oplyser videre, at borgere, der ser ham, IKKE skal tage kontakt til ham.

Man skal derimod ringe 114.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu